Bijeenkomsten en activiteiten

 

Hematon organiseert in het hele land bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten geven toonaangevende sprekers informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van diagnose, behandeling en gevolgen van bloed- en lymfklierkanker, zowel op medisch als psychosociaal gebied. Ook is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en voor onderling contact.

Naast de bijeenkomsten van medisch-inhoudelijke aard, worden ook kleinschalige bijeenkomsten georganiseerd. 

In deze agenda vind je een overzicht.

 • Limburg

  De patiënt centraal in iedere fase van het ziekteproces

  Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen, Dr. H. van der Hoffplein 1, 6162 BG Sittard-Geleen  18.30 - 21.15 uur

  Nieuwe kennis binnen de hematologische oncologie en de daaruit voortvloeiende behandelwijzen worden besproken. Ook klachten en vragen na de behandeling en mensgerichte zorg komen aan bod.

 • Inloophuis De Eik

  Lotgenotenbijeenkomst over de impact van hematologische kanker in Eindhoven

  Inloophuis De Eik, Aalsterweg 285 B, 5644 RE Eindhoven  19.00 - 21.15 uur

  Thom de Vos vertelt aan de hand van een fotoreportage zijn verhaal en nodigt de aanwezigen uit om samen in gesprek te gaan.

 • Hematondag

  Hematondag Midden

  Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht  9.45 - 16.30 uur

  Een dag met aandacht voor alle bloedkankersoorten, lymfklierkanker, stamceltransplantatie, effecten van behandelingen op lange termijn, communicatie met je arts, kanker en werk, naasten, bewegen en nog veel meer.

 • Jongerenlounge

  Jongerenlounge

  Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht  10.30 - 16.30 uur

  De Hematon jongerenlounge is bedoeld voor jongeren tussen de 18-35 (iets ouder mag ook) die bloed- of lymfklierkanker hebben (gehad).

 • Informatiebijeenkomst over multipel myeloom in Rotterdam

  Informatiebijeenkomst over multipel myeloom in Rotterdam

  Maasstad Ziekenhuis, Maasstadweg 21, 3079 DZ Rotterdam  19.00 - 21.45 uur

  Informatiebijeenkomst over multipel myeloom en ondersteuningstherapie.

 • Hematondag Zuid

  Hematondag Zuid

  Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven  10.30 - 16.30 uur

  Een dag met aandacht voor alle bloedkankersoorten, stamceltransplantatie, effecten van behandelingen op langere termijn, communicatie met de arts, kanker en werk, naasten, bewegen en nog veel meer.

Word lid!

Als patiënt wil je meer weten over je ziekte, je verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. Hematon maakt dat mogelijk met behulp van haar leden en donateurs. Als lid krijg je een welkomstpakket met het bijzondere boek 'Ervaringen', vol herkenning en informatie. Bovendien ontvang je vier keer per jaar Hematon Magazine: een blad boordevol interviews, nieuws en medische updates. 

Je ontvangt verder uitnodigingen voor regionale en landelijke bijeenkomsten waar je lotgenoten ontmoet en relevante informatie over je ziekte krijgt van artsen en andere deskundigen. Het lidmaatschap kost slechts € 25,00 per jaar.

Word lid!