Bijeenkomsten en activiteiten

 

Hematon organiseert in het hele land bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten geven toonaangevende sprekers informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van diagnose, behandeling en gevolgen van bloed- en lymfklierkanker, zowel op medisch als psychosociaal gebied. Ook is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en voor onderling contact.

Naast de bijeenkomsten van medisch-inhoudelijke aard, worden ook kleinschalige bijeenkomsten georganiseerd. 

In deze agenda vind je een overzicht.

 • HMC Antoniushove

  Informatiebijeenkomst hodgkinlymfoom en agressief non-hodgkinlymfoom in Leidschendam

  Informatieplein Oncologie HMC Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1, 2262 BA Leidschendam  19.00 - 21.30 uur

  Bijeenkomst over diagnose en behandeling anno 2018 van het hodgkinlymfoom en agressief non-hodgkinlymfoom, en kennismaking met het nieuwe Informatieplein Oncologie.

 • Hematondag Zuid

  Hematondag Zuid

  Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven  10.30 - 16.30 uur

  Een dag met aandacht voor alle bloedkankersoorten, stamceltransplantatie, effecten van behandelingen op langere termijn, communicatie met de arts, kanker en werk, naasten, bewegen en nog veel meer.

 • Informatiebijeenkomst multipel myeloom en ondersteuning na autologe stamceltransplantatie in Nieuwegein

  Informatiebijeenkomst multipel myeloom en ondersteuning na autologe stamceltransplantatie in Nieuwegein

  St Antonius Ziekenhuis, Auditorium, 1e verdieping, Koekoekslaan 1, 3435 CM Nieuwegein  13.30 - 16.15 uur

  Internist-hematoloog Harry Koene en verpleegkundig specialisten Hanny Overbeek en Hans van der Woude zijn de sprekers op deze bijeenkomst.

Word lid!

Als patiënt wil je meer weten over je ziekte, je verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. Hematon maakt dat mogelijk met behulp van haar leden en donateurs. Als lid krijg je een welkomstpakket met het bijzondere boek 'Ervaringen', vol herkenning en informatie. Bovendien ontvang je vier keer per jaar Hematon Magazine: een blad boordevol interviews, nieuws en medische updates. 

Je ontvangt verder uitnodigingen voor regionale en landelijke bijeenkomsten waar je lotgenoten ontmoet en relevante informatie over je ziekte krijgt van artsen en andere deskundigen. Het lidmaatschap kost slechts € 25,00 per jaar.

Word lid!