Nieuws

Hematon zoekt penningmeester

Stichting Hematon, een dynamische patiëntenorganisatie voor mensen met bloed- en lymfklierkanker, zoekt een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester is tien jaar penningmeester geweest en wil graag zijn opvolger inwerken.

Hematon zoekt penningmeester

De penningmeester maakt deel uit van het dagelijks bestuur. Je houdt je bezig met de jaarlijkse begroting, subsidieaanvragen, ledenbijdrage, kwartaalbericht en jaarrekening. Ook verzorg je wekelijks de betalingen die door een administratiekantoor in een batch worden aangeleverd. Je bent ook actief betrokken bij de commissie Administratie.

Wat vragen en bieden we?

Je bent met deze vrijwilligersfunctie ongeveer vier dagdelen per week bezig. Reiskosten worden vergoed; er is een bescheiden vergoeding op jaarbasis voor vaste onkosten. Hematon zoekt een gedreven persoon met een financiële achtergrond. Gezien de samenstelling van het bestuur geven we bij gelijkwaardige kandidaten de voorkeur aan een vrouw.

Meer info of reageren

Meer weten? Johan Verrest, de huidige penningmeester, geeft graag nadere informatie over deze boeiende functie. Hij is te bereiken op telefoonnummer 0495-59 15 91 of per e-mail penningmeester@hematon.nl.
Reageren op de functie kan naar vicevoorzitter Fred Stamkot, fred.stamkot@hematon.nl.

Beeld: JesusManuel1