Weblog

8 jaar Kahler!

Het is nu ongeveer 8 jaar geleden dat ik de diagnose Kahler kreeg. De eerste tijd zit je in een achtbaan en nu is het zoiets als wat erbij hoort. 

Loek

Gelukkig zitten er nogal wat nieuwe medicijnen in de wachtrij dus als het goed gaat kunnen we nog wel een tijdje mee. De eerste 8 maanden na de diagnose in 'wait-and-seefase gezeten en toen na wat klachten de chemo, gevolgd door een autologe- en allogene stamceltransplantatie. Een aantal jaren later een aantal DLI behandelingen gehad maar dit werkt bij mij niet dus dit is voor mij niet meer van toepassing.

Het afgelopen jaar zit ik aan de LenDex kuur (Revlimid/dexamethason) en hiermee is de M-proteïne waarde in het begin flink gedaald en de afgelopen 6 maanden ben ik hiermee stabiel. De laatste 3 weken heeft de griep al tot 2 keer toe toegeslagen met koorts en flink hoesten. Vorige week toch maar contact gehad met mijn hematoloog en extra antibiotica voorgeschreven gekregen. Het enige vervelende is, dat ik niet in de volle zon mag komen anders word ik geel. Gelukkig is dit nog maar een paar dagen en dat komen we ook wel weer door.

Nog een week of 6 en dan gaan Nicole en ik heerlijk 8 dagen naar Turkije.

Bron: Loek