Weblog

Vervolg op sukkelen met de gezondheid...

Gisteren voor mijn periodieke onderzoeken naar het vernieuwde Erasmus mc geweest. Dat was even wennen, enorm groot en vooral de centrale hal is huge en hoog  compleet met een enorm groot kunstwerk en een witte vleugel (waar overigens goed gebruik van werd gemaakt).
Cees
Je begint met het uitprinten van een dagticket m.b.v. je paspoort. Die is voorzien van een QR code die je overal nodig hebt. Je scant in bij de bloedafname, de afdeling waar je een afspraak hebt met je arts etc.
 
Mijn behandelend arts hadden we al een tijdje niet gezien en zij vertelde heel open en eerlijk wat er aan de hand was geweest. Kijk, dat stellen we erg op prijs, tenslotte is een arts ook maar een mens. Ook ik kon mijn verhaal doen en samen met Elien hadden we een goed gesprek. De labuitslagen lieten zoals gewoonlijk op zich wachten, maar een paar uur later belde ze ons op om te zeggen dat alles (lees: Ig's, Hb, eiwitten etc.) helemaal goed was.
 
We hebben verder een heerlijke middag gehad met onze oudste dochter Celine en onze kleinkinderen Boaz en Brune in een leuke speeltuin in hartje Rotterdam. Afgesloten met een BBQ op hun dakterras in het Timmerhuis.
 
Volgende week is de oogarts aan de beurt en daarna de KNO-arts. Ik kreeg nog wel het advies mee een afspraak te maken voor een ejectiefractie onderzoek, maar dat kan gelukkig hier in het Amphia. Een mooi begin van de zomer.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees