Weblog

Ziekte onder controle met medicijnen

De afgelopen tijd gebeurt er op het gebied van Kahler niet veel, er zit nagenoeg geen daling meer in en nu staat de waarde voor de 2e keer stil. 

Loek

Ondertussen is alleen mijn dosis van Dexamethason gehalveerd zodat ik nu gelukkig beter kan slapen. Mijn borstbeen wordt nu om de 3-6 weken voorzien van een pijnstillende injectie en gelukkig helpt dit, alleen als mijn astma/luchtwegenklachten erger worden krijg ik pijnklachten. Het is de bedoeling dat de periodes tussen de injecties steeds langer worden zodat ik met een paar injecties het hele jaar door kan komen. Wat er nu precies aan de hand is weet niemand: alleen is het zeker geen Kahlerprobleem.

Voor mijn linkerschouder, waar slijtage in zit, heb ik nu voor de 3e keer een pijnstillende in combinatie met cortisonen injectie gehad. Als dit goed helpt zou het kunnen zijn dat er een operatie volgt om het gewricht te reinigen. Dit moet natuurlijk wel in overleg met mijn hematologe.

Ondertussen dus druk met ziekenhuis bezoeken met niet Kahler gerelateerde klachten, maar dit is goed te behappen. Op naar een mooi najaar.

Bron: Loek